Rustmakers in je bedrijf 

Boek als organisatie of bedrijf een lezing van Rustmakers.

Ilse komt graag naar je toe met een laagdrempelige en interactieve lezing. 

Lezingen

Aanbod 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid: 

Introductie tot mindfulness en de dagelijkse gelukjes. 

 

Nu we weer stilaan uit de corona-crisis klauteren, beseffen velen dat hun leven niet is wat ze werkelijk willen, dat het allemaal te druk is, dat de maatschappij eigenlijk te veel van hen vraagt. 

Resultaat is een hoofd boordevol chaos en een leven dat zomaar voorbij flitst. Een leven op automatische piloot, terwijl het eigenlijk vol kleine gelukjes zit. 

Mindfulness zit de laatste jaren duidelijk in de lift en velen zijn er nieuwsgierig naar, maar denken spontaan aan lang stilzitten op een meditatiekussen of aan ruimtes vol wierook. 

 

Ilse van Rustmakers bewijst in de lezing ‘een introductie tot mindfulness en de dagelijkse gelukjes’ dat het ook anders kan. In deze laagdrempelige lezing betrekt ze de deelnemers actief met eenvoudige oefeningen die inzichten en tips opleveren om mindfulness in het dagelijks leven te verweven en zo weer gelukkiger door het leven te gaan. 

Het leuke is dat het in het dagelijks leven geen extra tijd vraagt en het automatisch ook een effect heeft op onze omgeving. 

De inzichten worden gestaafd aan de hand van onderzoeken uit mindfulness en positieve psychologie. Ilse verwijst in de lezing ook graag naar de meest recente literatuur zodat de deelnemers niet alleen met inzichten en tips naar huis gaan, maar ook met een boeiende leeslijst. 

 

Volgende topics komen in de lezing aan bod: 

Inzicht krijgen in de automatische piloot en andere obstakels waardoor we niet meer genieten.

Inzicht krijgen in de verschillende tijdslenzen waarmee we naar de wereld kijken.

Inzicht krijgen in het zoeken naar een startpunt voor mindfulness. 

Leren hoe je je geluk kan beïnvloeden en weer oog hebben voor de dagelijkse gelukjes. 

Inzicht krijgen in de impact van deze acties doorheen je dag.

 

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid gaat door van 1 tot 10 oktober 2022. De lezing kan in deze periode geboekt worden of op een ander passend moment doorheen het jaar.  

 

Lezing: 90 à 120 minuten incl presentatie. 

Prijs: 200 euro, excl vervoerskosten.