top of page
Mindfulness training - donderdagavond
Mindfulness training - donderdagavond

do 29 feb

|

De locatie wordt later bepaald

Mindfulness training - donderdagavond

Een 8-weken training voor meer rust in je hoofd

Startdatum

29 feb 2024 19:00 – 21:30

De locatie wordt later bepaald

Wat mag je verwachten?

Een 8-weken mindfulness groepstraining (MBSR) waarbij ik je help om op een eenvoudige en speelse manier meer evenwicht en plezier in je leven te brengen. Weer meer genieten, lachen en positiever in het leven staan. En daarbij vertrek ik vanuit een nuchtere, rationele aanpak waarbij ik graag verwijs naar onderzoeken en literatuur. Niet elke les lang stilzitten op een meditatiekussentje, maar actief aan de slag gaan met mindfulness zodat je het makkelijk in je dagelijks leven kan verweven.

Wat levert het jou op?

Naast verschillende soorten meditatie, leer ik je ook mindfulness doorheen je dag te verweven. Het wordt meer helder in je hoofd en je kan weer genieten. Genieten van de kleine, lieve dingen die je overkomen. Samen ontdekken we wat voor jou zinvol is. En het leuke is dat het automatisch ook een impact heeft op anderen in je omgeving.

Naast de oefeningen en technieken uit mindfulness, is er ook aandacht voor het aanleren van positief-psychologische interventies. Hierbij heb je oog voor wat wél goed gaat in je leven en leer je daarop bewust in te zetten om mooie en waardevolle momenten op te merken, te koesteren en er energie uit te halen.

In de 8-weken mindfulness training leer ik je:

 • je automatische piloot kennen en deze strategisch in te zetten
 • je lichaam kennen en wat het jou kan vertellen
 • je innerlijke criticus in kaart te brengen, de baas te houden en positief om te buigen
 • je bewust worden van je communicatiestijl en lichaamstaal en de impact daarmee op anderen
 • een zelfzorgplan opstellen om mindfulness in je leven te integreren zodat je ook na de training positiever in het leven blijft staan.

Het is trouwens een misverstand dat alleen getrainde yogi's en goeroes dit kunnen, maar mits voldoende inzet kan iedereen mindfulness in zijn dagelijks leven succesvol toepassen.

De 8-weken training is een groepstraining met maximaal 12 deelnemers. De groep hou ik bewust klein zodat er voldoende tijd en ruimte is om te oefenen en te voelen wat voor jou werkt en wat niet werkt.

Starten doen we op donderdag 29 februari 2024 van 19 tot 21.30 u.

De training gaat verder op: 

7, 14, 21/03

18/04

2/05

16 en 23/06

Is het iets voor jou?

Als je wel eens ervaart dat je met de fiets of wagen aankomt, maar je de rit niet herinnert. Als je je maaltijd soms eet zonder werkelijk te proeven. Als je voor de zoveelste keer 's ochtends je sleutels zoekt. Als het makkelijker voor je is om het negatieve te zien dan het positieve. Als je merkt dat je hoofd vol zit, dat je veel piekert en soms heel kritisch voor jezelf kan zijn. En als je daar allemaal graag verandering in wilt brengen, maar je niet weet hoe eraan te beginnen?

Dan is een 8-weken mindfulness training iets voor jou.

Wat is de investering?

> 347 euro voor:

 • Een persoonlijk intakegesprek (45') zodat ik kan horen wat jouw noden en verwachtingen zijn.
 • Een door Rustmakers geschreven en afgeprinte cursus voor 8 weken (20 lesuren).
 • Een leuk notitieboek.
 • Verschillende uren aan audio’s met mijn stem, die je levenslang kan gebruiken.
 • Een link naar filmpjes over mindfulness en positieve psychologie.
 • Een sfeervolle locatie met thee, koffie en koekjes tijdens de pauze.

> 497 euro voor:

 • de zes punten zoals hierboven reeds beschreven
 • én 6 privé-coachinguren gedurende de training. Dit om je beoefening in mindfulness meer diepgang te geven. Bijvoorbeeld wekelijks een online privégesprek van 45 minuten, maar we bepalen samen hoe we de 6 uren invullen.

En wist je dit al?

 • Rustmakers hanteert de niet-tevreden-geld-terug garantie. Ben je na 2 weken niet tevreden dan krijg je het bedrag voor 75% terug betaald.
 • Rustmakers biedt jou bij inschrijving een gratis intakegesprek, maar ook als je niet zeker bent of de training iets voor jou is. Wil je dat graag? Stuur me een mail via ilse@rustmakers.be 

Deel dit evenement

bottom of page